Verzenden

Wanneer wordt mijn pakket verzonden?

Pakketten worden verzonden na ontvangst van de betaling. Pakketten betaald met MOLLIE worden binnen 48 uren verzonden. Bestellingen betaald met een overschrijving, worden verstuurd zodra het bedrag op de rekening staat.

We houden je via mail op de hoogte van elke nieuwe ontwikkeling binnen je bestelproces. (zorg er bij aanmelding voor dat je e-mailadres een courant, regelmatig bezocht e-mailadres is).

Hoe wordt mijn pakket verzonden?

Onze pakketten worden met de grootste zorg verpakt. Onze thees dragen een garantiezegel, dat de kwaliteit en de versheid van de producten waarborgt.
Wij werken voor onze verzendingen met Bpost, zodat je jouw pakket via track&trace kan volgen. 

De verzendingen van 2940 en 2950 nemen we voor eigen rekening.

Verzendkosten

Verzendkosten voor pakketten tot €45 (prijs incl BTW en kortingen reeds verrekend) bedragen €3,95 (voor pakketautomaat of ophaalpunt) of €4,95 (voor thuislevering).
Verzendingen boven €45 = gratis levering.

Kan ik mijn pakket ergens gratis ophalen?

Ja, dat kan! Bij Natur'Ella, de fruit- en groentenwinkel aan de Hoevensebaan in Kapellen. Je kan dit adres bij vervoerders selecteren, je verzendkosten komen dan automatisch op 0.

Is je postcode 2940 of 2950? Dan dien je bij Opmerkingen aan te geven dat je het pakketje liever zelf komt ophalen bij het afhaalpunt.

Voor dringende zaken, gelieve eerst even te mailen of te bellen/sms'en naar 0032 497 871683